Menu
 

Ons Terras

Terrassen in Den Bosch!

Tappunt en M’EAT – Bar&Grill hebben de handen ineengeslagen en één groot terras gecreëerd. Het personeel heeft het terras flink aangepakt. Wat is er dan precies veranderd? Er is een nieuwe servicebalie waar je je aan kunt melden – zo kun je ook spontaan langskomen en niet alleen op reservering. Verder zijn er nieuwe loungebanken geplaatst, het complete meubilair is aangepast met nieuwe stoelen, kussens, parasols, lampen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Welkom op ons gerestyled terras!

Nieuwsgierig geworden en onze beleving ervaren? Check de video hieronder:

Urban Jungle

De look en feel aangepast naar een urban jungle: lekker veel groen zorgt voor een fijn sfeertje midden in de binnenstad. Een terrasje pakken is nu dus écht een beleving. Je kunt de hele dag neerstrijken op het zonovergoten terras en lekker flaneren. We hebben 220 zitplaatsen dus daar zit altijd een plekje voor jou tussen. Maar dat is niet alles: bij M’EAT – Bar&Grill staat de Big Green Egg centraal en deze staat sinds kort ook op het terras. Dat betekent live barbecueën, mede mogelijk gemaakt door één van onze chefs. Genieten!

All-Day Happiness

All day, everyday kun je gebruik maken van het All-Day Happiness concept, bij zowel Tappunt als M’EAT – Bar&Grill. Je kunt op het terras terecht voor een lekker gebakje met Illy koffie, een lunch, diner en natuurlijk een gezellige borrel. En helemaal mooi: omdat de terrassen zijn samengevoegd kun je bij Tappunt een Côte de Boeuf van M’EAT bestellen en bij M’EAT een speciaalbiertje van Tappunt. Je hebt de keuze uit maar liefst 100 verschillende speciaalbiertjes! Ook brouwen we vanuit Tappunt zelf heerlijke speciaalbieren: Tappunt Blond, Tappunt Tripel en Tappunt Wit zijn perfect voor deze zomer!

Als je een zonaanbidder bent zit je helemaal gebakken op de terrassen van Tappunt en M’EAT – Bar&Grill: vanaf 10.00 uur in de ochtend tot 21.00 uur in de avond kun je genieten van de zonnestralen. Je kunt zes dagen per week aanschuiven, je hoeft je deze zomer in eigen stad dus zeker niet te vervelen!

Een fijne zomervakantie namens team Tappunt & M’EAT – Bar&Grill ☀

 

All-Day Addiction:

– Facebook Tappunt Den Bosch

– Facebook M’EAT – Bar&Grill Den Bosch

– Instagram Tappunt Den Bosch

– Instagram M’EAT – Bar&Grill Den Bosch