Menu
 

Bestel EatMe!

Vanaf nu kun je eindelijk ook thuis van onze M’EAT en Tappunt stijl genieten! Elk weekend maken wij verse en gezonde maaltijden voor je klaar, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Kom je bestelling afhalen bij ons Tappunt Pick-Up Point en geniet van onze ovenheerlijke maaltijden!

Hoe werkt het?

Stap 1 Bestel jouw favoriete verse maaltijd voor 19:00u via onze webshop

Stap 2 Kies je gewenste afhaalmoment

Stap 3 Verwarm je oven voor volgens onze instructies

Stap 4 Smakelijk eten en genieten!

EatMe! maaltijden

Tappunt & M’EAT slaan hun handen ineen om voor jou de lekkerste ovenklare maaltijden met een wijntje en/of een biertje te verzorgen voor thuis. Bestel eenvoudig via www.tappuntzuid.nl of www.meat-denbosch.nl je favoriete ovenklare maaltijd, wijn en biertjes. Zo begin je pas echt goed aan je weekend. #supportyourlocals

Wij starten met een aantal gezonde ovenklare maaltijden, met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Deze maaltijden worden iedere dag vers gemaakt en individueel verpakt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaltijd opwarmen in de oven volgens bijgeleverde instructies. Try (and) EatMe!

Bestel Eatme!

Tappunt pick-up point

Ophalen van je heerlijke maaltijd kan bij ons in de Minderbroederstraat 28. 5211 EL in ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn vrijdag t/m zondag geopend van 17:00u tot 19:30u.

Met de waggie?
De paaltjes (bij Kees Kroket) in de Visstraat zijn iedere dag van 18.00 tot 20.00 naar beneden voor autoverkeer.