Menu
 

Afhalen

Hi-Flamm

De perfecte flammkuchen voor thuis in je eigen voorverwarmde oven. Met ons vernieuwde concept kun je nu eindelijk onze vers gebakken Flammkuchen zelf thuis bereiden. Oven aan en smullen maar!

Hoe werkt het?

Stap 1. Kies jouw favoriete Flammkuchen
Stap 2. Kies je afhaal datum
Stap 3. Verwarm je oven voor op 220 graden hete lucht
Stap 4. Bak de Flammkuchen in 5 a 7 minuten af
Stap 5. Eet smakelijk en geniet!

Wij starten met een viertal keuze aan Flammkuchen. Vlees, vis of vegetarisch. Deze Flammkuchen worden versgebakken en direct ingevroren om de kwaliteit te waarborgen. Zodat jij thuis dé perfecte Flammkuchen in je eigen voorverwarmde oven kan creëren. Bestel eenvoudig via onderstaande knop

#supportyourlocals
 
Bestellen

Bierproeverij pakket!

Luid je weekend goed in met het Tappunt Bierproeverij pakket. Tappunt is hét lekkerste Flammkuchen en speciaalbiercafé van Den Bosch. Vanaf nu is het mogelijk om Tappunt in huis te halen! Bestel eenvoudig jouw lekkerste bierproeverij pakket. In dit pakket zitten 5 verschillende speciaalbiertjes met bierbeschrijving én een gratis Tappunt glas. Dan kan je weekend officieel beginnen! Of koop een bier strippenkaart voor later. ‘Je weet wel’ Voor in de zon op ons fijne terras!

Klik op onderstaande knop voor meer info en bestel direct je bierpakket. Support jij ons?
 
Bestellen

Tappunt pick-up point

Ons vertrouwde personeel staat bij Tappunt voor je klaar. Uiteraard op veilig afstand en dus corona proof. Via de website kan je gemakkelijk bestellen en betalen, dan leggen wij het elke dag klaar voor je tussen 17:00u en 19:00u.

Tappunt zuid
Minderbroedersstraat 28
5211 EL ’s-Hertogenbosch
Bestelling@tappuntzuid.nl

Met de waggie?
De paaltjes (bij Kees Kroket) in de Visstraat is iedere dag van 18.00 tot 20.00 open voor autoverkeer.